personlig mening (birgittrydal)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

personlig mening

Syns dette tema er viktig.

 Jeg har sett på svindel jegere og jeg syns det hva virkelig vondt og se så mange som blir svindla vær dag.Men jeg likte at dem får folk til og snakke om det dem har gjort mot andre.Og få dem til og få dårlig samvittighet eller hva dem får. Jeg syns dette er et viktig tema! at i Norge blir folk også svindlet som bare det, Selv om vi ikke hører så mye om dette tema. 

Jeg vil at alle skal vite at folk kan faktisk svindle folk som bare det . Er mange som sliter med det akkurat det. Det kan jo faktisk være inne på kortet ditt og tappe det for penger. Det kan også være at folk sender pakker og bestiller mobil abonnemant i ditt navn! jeg kjenner flere som har fått regninger på noe dem ikke har bestilt eller at dem får høye telefonregninger, fordi noen har funnet ut alt  dem trenger å vite for og kunne svindle deg dem vil lage kvalme for den andre parten.

Også har man jo disse som svindler for med ting dem skal kjøpe som dem ikke betaler for !

Jeg vil virkelig at folk skal vite om dette tema, Fordi det er viktig for folk som ikke vet dette at dere for vite det før det skjer med dere, Flere som sikkert tror dem har bestilt noe men så finner dem ut at det hva mye mer enn dem tror det hva. Vist dette skjer med deg så bør du anmelde det før det er for sent.

dette hva mine ord for dere denne kvelden.

Birgit Trydal <3


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta